Roki

Sukupuu ja jälkeläiset

i. evm e. evm

2020:

GLA Glamlight (e. Phoenix Tocher)

Nimi: Rockabye "Roki"

Ikä: 7v. (15.12.2018)

Sukupuoli: ori

Säkäkorkeus: 168cm

Rotu: Westfalen

Syntymämaa: Saksa

Omistaja: Kimi VRL-14576

Kasvattaja: - (evm)

Koulutustaso: Ko HeA/VaB, re 160cm

Painotus: all-rounder, siitosori

VH-numero: VH19-048-0001

Hoitaja: etsitään

Tämä on virtuaalihevonen / This is a sim-game horse

Kuvat © Benny de Ruiter Stables


Kuvaus

Roki on rohkea poika. Se ei turhia säiky, vaan ennemminkin tuntuu haastavan pelottavat asiat. Valitettavasti se ei ole mikään kaikkein helpon käsiteltävä, vaan pitää yleensä taluttaa ketju suussa rynnimisen takia. Tapakoulutus on nyt tosin lähtenyt vauhtiin, ja ori rynnii jo paljon vähemmän, vaikka edelleen joudumme harjoittelemaan traileriin tuloa ja menoa rauhallisella tahdilla. Lukuunottamatta rynnimistä se on lähes täydellinen, eikä turhia huutele muille oreille. Tammat on luku erikseen, mutta se tälle suotakoon. Muille oreille ja ruunille Roki on se leikkikaveri, ja Roki rakastaa niityllä nelistämistä.

Hoitaessa Roki lähes jähmettyy paikoilleen. Se ei ota sivuaskeleita kuin pakon edessä, ja oikeastaan syy sille on yksinkertaisesti se, että tämä rakastaa olla hoidettavana. Roki rakastaa huomiota, ja onkin hoitaessa tallin rennoimpia tapauksia. Kaviot se nostaa pyydettäessä, mutta on ottanut tavakseen nojata ihmiseen, vaikka siitä tavasta häntä opetetaan ulos. Varusteidenkaan laitossa ei ole ongelmaa, sillä Roki on aina valmis työntekoon.

Ratsastaessa Roki hakeutuu hyvin peräantoon. Rokia kannattaa ratsastaa hieman pidemmällä ohjalla, sillä se on isohko hevonen ja tarvitsee tilaa liikkua. Lyhyellä ohjalla ratsastaminen yleensä päättyy vain siihen, että orilta menee hermo ja se lähtee vetämään villiä laukkaa pitkin milloin mitäkin. Kouluratsastukseen Roki ei oikein sopisi, sillä sitä saattaa olla hankala saada keskittymään. Esteillä sen sijaan se on itsekkin kiinnostunut maailman menosta ja yrittää parhaansa mukaan korjata ratsastajan virheitä.


Hoito-ohjeet

  • talutus vähintään ketjulla / orikuolaimella
  • suojitus joka jalkaan

Kilpailukalenteri:

Käkiharjut - 22.8.2020 - ko HeA - kutsu - sijoitus: 1/25 (80,357%)

Käkiharjut - 23.8.2020 - Re 110cm - kutsu - sijoitus: 1/21 (0vp/0vp)

Varustekaappi:


© 2020 Kimi VRL-14576.  Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable, kuva © Vapaasti by AK (linkki etusivulla)
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita