Toiminta

No hour of life is is wasted that is spent in the saddle" 

- Winston Churchill

Tällä sivulla esittelemme hoitaja- ja yksityistoimintamme.

Kasvatustoimintaan tutustuminen täällä.

Kilpailutoimintaan tutustuminen täällä.

Kuva © Vapaasti by AK


Kaapit ja hoitajille / omistajille

Kaappi - hevonen - päiväkirja

Ronja - Amadeus - päiväkirja

Ronja - Ella - päiväkirja

Vivian - Kookos - päiväkirja

Eevi - Sepe - päiväkirja

Eve - Tiki - päiväkirja


sinä?

Erotettu 15.8. epäaktiivisuuden seurauksena: Claudia, Hannah, Awana.


Rehukauppa (yksityisten omistajat): - Stjärnesands Hästeri -

Varustekaupat : Varusteponi - Equestrian Pro - Provando Shop - MWS Boutique - Hemsbury Saddlery - OddPixel

Vinkkejä tarinoihin:

Henkilökuntaamme saa vapaasti käyttää tarinoissa! 

Kimillä on tapana kutsua tallilaisia kahvittelemaan tilan päärakennukseen. Päärakennuksen kuvia löydät täältä, scrollaamalla aivan alas! Luna saattaa myös antaa luvan yöpyä vierashuoneessa, mikäli seuraavana aamuna on aikainen tallipäivä.

Kimi saattaa joskus tarvita apua näin suuren hevoskatraan kanssa. Saatat siis päästä halutessasi päivän päätteeksi esimerkiksi maastoon jollakin Gladesin hevosella!

Kimi pitää mielellään valmennuksia, jotka kirjoittaa päivikseesi. Kysäiseppä siis Kimiltä, milloin tämä kerkeäisi!


Hoitajatoiminta

Jokaiselle hevosellemme otetaan hoitaja, jollei erikseen ole mainittu. Hoitajaksi haetaan täällä vapaamuotoisella hakemuksella, jossa kerrot virtuaali-itsestäsi ja miksi olisit täydellinen pari tämän hevosen kanssa. Hoitajan tehtäviin kuuluu liikutus (muillakin tavoilla kuin ratsastus!), hevosen varusteiden huolto ja harjaus. Jokainen hoitaja myös siivoaa omat jälkensä ja ilmoittaa samantien, mikäli jokin varusteista rikkoutuu tai hevoselle tulee edes pienikin naarmu. Hoitajien olisi toivottavaa kirjoittaa edes yksi tarina / 2vko. Toki joustoa löytyy, mikäli IRL-elämä sitä vaatii. Vähintään kerran kuussa pitää kuitenkin ilmoitella itsestään. Tarinoista ansaitsee virtuaalieuroja (v€), joilla voi ostaa tavaroita varustekaupoistamme.


Yksityistoiminta

Tallimme majoittaa myös yksityishevosia ylätalliin. Tällä hetkellä ylätallissa asuu 15 hevosta, eli tarjolla on 15 yksityishevosen paikkaa. Yksityishevosten omistajat vastaavat oikeastaan kaikesta muusta, paitsi tarhauksesta, ruokinnasta ja karsinan siivouksesta. Yksäreiden omistajilta vaaditaan enemmän aktiivisuutta, eli noin 1 tarina / vko. Tallivuokra on 120v€/kk (ei hätää, tarinoista saa reilusti!). Yksäripaikkaa voit hakea tästä. Yksityisten omistajat voivat myös kirjoitella "koristeeksi" hevosensa ruokintaohjelman hyödyntäen rehukauppaa!


© 2020 Kimi VRL-14576.  Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable, kuva © Vapaasti by AK (linkki etusivulla)
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!