Wallu

Sukupuu ja jälkeläiset

i. evm e. evm

2020:

GLA Rocking to max (e. Ein Faules)

Nimi: Wenig Übrig "Wallu"

Ikä: 13v.  (26.11.2018)

Sukupuoli: ori

Säkäkorkeus: 170cm

Rotu: Westfalen

Syntymämaa: Saksa

Omistaja: Kimi VRL-14576

Kasvattaja: - (evm)

Koulutustaso: Ko HeA, re 100cm

Painotus: koulutuksessa

VH-numero: VH18-048-0034

Hoitaja: etsitään

Tämä on virtuaalihevonen / This is a sim-game horse

Kuvat © Benny de Ruiter Stables


Kuvaus

Voisi luulla, että 13-ikävuoden jälkeen hevosen aivoihin jäisi edes vähän järkeä, mutta ei. Wallu on edelleen hyvin hermostunut, ja vastustelee mitä yksinkertaisinpia pyyntöjä. Harva tietää, miten pää tämän hevosen kanssa kestää.

Tätä oripoikaa ei ole edes puhettakaan hoitaa mitenkään muuten kuin molemminpuolin sidottuna ja rauhallisessa ympäristössä. Wallu ottaa stressiä hyvin helposti, mikä johtaa käytävällä riuhtomiseen, poikittamiseen, steppaamiseen ja ylipäätänsä ei-toivottuun käytökseen. Hänen hoitoon saa varata paljon aikaa, sillä Urholle on tärkeää opettaa kiireettömyyden taito. Wallu on heikkojen hermojensa ja käytöstapojensa kautta malliesimerkki mitä voi käydä, kun nuorelta, lahjakkaalta hevoselta vaaditaan liikaa liian aikaisin. Pikkuhiljaa on kuitekin tallin väki saamassa Wallua takaisin kuntoon, mutta on päiviä, kun pelkkä orin talutus on tuskaa.

Wallun ajatusmaailma on varsin yksinkertainen. Vaihtoehtoja on kaksi. Jos Wallu mukavalla tuulella ja motivoitunut, sulkeutuu hermoheikosta hevosesta kovan luokan kouluratsu, jonka lennokkaat askeleet vievät sinut vaikka kuuhun. Jos Wallua ei kiinnosta ja etenkin jos sillä on huono päivä, voi ratsastuksen vaihtaa maastakäsittelyyn ja tapakoulutukseen suosiolla. Esteitä Wallu tykkää hypätä, ja niitä sillä on nyt hypättykkin hevosen elämänkiinnon palauttamiseksi. Nimittäin, kun tämä konimus näkee puomin, syttyy sen silmiin pilkettä ja ennenkin niin lennokas askel muuttuu vielä lennokkaamaksi, ja hän ei sitten pelkää mitään. Kai nyt jotain itsesuojeluvaistoa pitäisi olla?


Hoito-ohjeet

  • talutettava orikuolaimella, poikkeuksitta
  • suojitus aina
  • loimitus viileällä (klipattu)
  • rauhoitettava aina ell- käynteihin ja kengitykseen

Kilpailukalenteri

Adina (Villi-Cup) - 31.12.2018 - Ko Int. I - kutsu - sijoitus: 1/5

Varustekaappi:


© 2020 Kimi VRL-14576.  Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable, kuva © Vapaasti by AK (linkki etusivulla)
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita